Allereerst, dankjewel en ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site!

Ik heb altijd van koken, bakken en eten in het algemeen gehouden. Sinds kort is daar een passie bijgekomen en dat is het fotograferen van eten! Ook is mijn stijl van eten wat verandert en dat heeft een reden. 

In 2012 is mijn leven volledig op zijn kop gezet door een verkeersongeval (lees hier de blog die ik erover schreef). Ik heb hier hersenletsel bij opgelopen en daardoor heb ik mijn leven drastisch moeten veranderen. Gelukkig ben en blijf ik iemand met een positieve houding. In april 2019 ben ik naar Amerika geweest voor een behandeling van mijn letsel. Tot dusver is dat ontzettend nuttig geweest en brengt het me veel. Het is wel nog steeds een hoop 'trial and error' en met de nodige 'ups and downs'. Door middel van deze blog houd ik je op de hoogte van dit proces en hoe ik omga met mijn letsel en alles eromheen. 

Qua eten ben ik me meer gaan interesseren voor wat voeding voor je kan doen. Dat wil niet zeggen dat ik nu heel streng ben met wat ik wel en niet eet. Ik ben wel een stuk bewuster. Verwacht op deze blog dus dan ook dat ik kennis met je deel over wat goed is voor je gezondheid en in het specifiek voor je hersenen. Met daarbij een passend recept. En uiteindelijk draait alles om balans dus in mijn leven is ook plaats voor een stuk taart of een hamburger met alles erop en eraan. 

Ik hoop dat je de geniet van de foto's, de blogs met plezier zult lezen en dat je er op sommige momenten ook iets hebt! Als je meer wilt weten, iets met mij wilt delen of een vraag hebt stuur me dan vooral een bericht via het onderstaande contactformulier. Altijd leuk om van je te horen! 

Liefs, Maria

contact

© 2020 by Fibbe and Food (fibbeandfood)